1
Paramore kaže da je 'Većina' Brand New Eyes-a o Joshu Farrou taj Pet Jan 07, 2011 11:22 am

FRANKLIN, Tennessee- U njegovoj izjavi o odlasku iz Paramorea, Josh Farro je jednu stvar obilato objasnio.
Bilo je mnogo više dešavanja iza scena nego što je većina fanova bila svjesna.
Naravno, njihov intervju sa MTV Vijestima-od kojeg možete pogledati više u "Paramore:Last Word", uživo na MTV.com u petak u 16:00h ET- preostali članovi su negirali većinu njegovih optužbi (nije iznenađujuće da se ne slažu sa većinom njih), ali čisteći svu tu prašinu, Farro je možda nesvjesno takođe otkrio najveću tajnu od svih: da je većina Paramore-ovih pjesama sa Brand New Eyes-a (2009) bila u vezi njega.
Dok nije objavio svoju izjavu, većina fanova je pretpostavljala da su lyricsi pjesama kao što su "Playing God"("It has to be so lonely/ To be the only one who's only") i "Ignorance" ("Where's your gavel, your jury/ What's my offense this time?") bili Hayley-ini načini govorenja bezimenih i bezličnih kleveti.
Ali sada je prilično očigledno da se bave gotovo isključivo sa njenim odnosom sa Farro-om - a ako i dalje ne vjerujete u to, pa, ona će vam sama reći.
"Rekla bih da većina ovih pjesama, da, ima veze sa vezom koju smo imali i koju smo onda morali popraviti," kaže.
"I bilo je stvarno teško, jer smo svi bili prijatelji, a onda prevazilaženje raskida i prevazilaženje ikakve tenzije kao benda je zaista uticalo ne sve lyricse...
Ima mnogo specifičnosti koje sam izvukla iz mog iskustva, osjećajući se kao da mi je lice bilo pod čizmom svo vrijeme.
Mislim da poenta albuma nikad nije bila isticanje tih stvari, već nada da će ohrabriti sve ljude koji se tako osjećaju," nastavila je.
"Zato što sam se osjećala tako usamljeno u toj borbi, što nikad ne bih poželjela, posebno još nekoj mladoj ženi, da osjeća, zato što znam da ima mnogo djevojki sa kojima sam razgovarala, fanova, koje prolaze kroz isto u vezama i porodicama, i jednostavno je grozno osjećati se nekako kao žrtva."
I nije stala ni tu, ali moraćete da čekate na "Last Word" uživo da čujete ostatak. I govoreći o tome uživo, voljeli bismo da uključimo vaš glas u emisiju, a, sudeći po obimu komentara koje su naše priče zadobile, imate mnogo šta da kažete.
Možete otpremiti video-zapise ili tweetovati vaše pitanje @MTVNews i možda ćemo ga i iskoristiti u petak.
Napisao:James Montgomery
Prevedeno sa;http://www.mtv.com/news/articles/1655368/paramore-majority-brand-new-eyes-about-josh-farro.jhtml

Geek <3
Sing it for the world!

xD ma ne znm meni se cini da je ono sto je josh uradio kao ponasanje ne znm 15-ogodisnjaka xD i dalje mi je ok ali tako mi sve izgleda xD